Gb
Previous
PreO OB
2016. április 17. (V), molnarpeti
Az első idei bajnokság. Április 9-én lezajlott az idei PreO bajnokság a Baj melletti nyílt, ligetes területen. A verseny hangulatát csak a kellemetlenül téliesre fordult időjárás és szél rontotta. A terepen első ízben volt TrailO verseny, az utak bár homokosak, de jól járhatóak voltak kerekesszékkel is. A terep korábban katonai terület volt, ennek nyomai – árkok, tankbeállók – adták a tájékozódási feladatok javát. A pályakitűző Miháczi Zoltán a tőle megszokott színvonallal egy 20 pontos elit és egy 15 pontos A pályát is készített. A bajnokok kategóriánként:
  • Paralimpiai Junior: Hamvai Balázs, DCS (10/250)
  • Open Junior: Nagy Zsófia, DCS (10/108)
  • Paralimpiai Felnőtt: Tóth Károly (13/162)
  • Open Felnőtt: Fehér Ferenc, ZTC (17/99)
Említésre méltó, hogy Ján Furucz (Farmaceut, Szlovákia) hiba nélküli és igen gyors teljesítményével (17 mp a 3 feladatos időmérőn) megmutatta, hogy a pontokkal szemben kritikának nincs helye. A bántó kritika sportágunkban nem összetévesztendő a fejlődést és megértést segítő pálya utáni vitával, melyből rendező és versenyző egyaránt okul… További eredmények, térkép, megoldókulcs a TrailO honlap versenynaptárában elérhető: http://www.trailo.hu/fixtures/show/id/78

Bíró Fruzsina

Váltó OB

Április 1-én rendezi a Denevér Egyesület az idei TrailO Váltó OB-t Füzérradványon.

PreO OB

Március 26-án Érden az új térképünkön kezdő és haladó pályával várunk mindenkit!

TempO OB és HK TrailO

A Hungária Kupa 1. napján, a VK közelében két trailO verseny közül is lehet választani. Az elit és fiatalabb versenyzőknek a TempO Országos Bajnokságot ajánljuk, de aki ezt a formát nem annyira kedveli vagy ismerkedik a sportággal, az indulhat hagyományos trailO (PreO) futamon is. 

A sorozat állása az alábbi táblázatban tekinthető meg:

Excel